Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

TV kijken op je iPad middels Philips’ Wifi Smart Screen

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2012, 19:55 Categorie3D Accessoires

We hebben het er in het artikel over de nieuwe Philips LCD TV’s al kort even over gehad maar de Wifi Smart Screen feature is een compleet artikel waard. Net als Panasonic gaat Philips namelijk de mogelijkheid bieden om TV uitzendingen die op je TV verschijnen ook te kijken op je iPad.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de Wifi Smart Screen functie exact werkt en of je er een applicatie voor moet downloaden (waarschijnlijk wel) maar het principe is dat je wanneer je een nieuwe Philips 6000, 7000 of 8000 series TV hebt je het op TV geselecteerde TV kanaal op je iPad kunt bekijken. Het is helaas niet mogelijk om een ander kanaal te kiezen voor de iPad of een aangesloten bron via de iPad te bekijken. Daarbij geeft Philips aan dat wanneer kabelmaatschappijen bepaalde content niet willen laten doorsturen dit gerespecteerd wordt.

Kortom, er zitten nogal wat beperkingen aan in vergelijking met de Remote Pro applicatie van Panasonic. Hiermee kun je namelijk zonder beperkingen TV uitzendingen bekijken, kan de TV uitgezet worden tijdens het kijken, kun je ook materiaal dat op een aangesloten USB harddisk staat weergeven, en kan het ook op Android tablets en smartphones gebruikt worden. De Philips Wifi Smart Screen techniek zal later dit jaar middels een download beschikbaar komen voor de PFL6007, PFL7007 en PFL8007 LCD TV series.

Het is niet bekend of Philips deze functie ook naar Android tablets zal brengen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.