Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic komt met Viera Remote Pro app voor smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2012, 19:32 Categorie3D Accessoires

Panasonic wil met haar Smart Viera concept ervoor zorgen dat de TV het middelpunt van het dagelijkse leven wordt en dat je er alles mee kunt doen. De plasma en LCD TV’s voor 2012 hebben we al voorbij zien komen maar daar hoort natuurlijk een applicatie bij die het delen van content op je smartphone of tablet nog eenvoudiger moet maken.

De nieuwe media applicatie van Panasonic is onderdeel van de Viera Remote Pro applicatie voor het bedienen van je TV en maakt het mogelijk content die op je tablet of smartphone staat eenvoudig naar je TV te sreamen, of andersom.  De remote applicatie biedt standaard functies om onder meer het geluid en de kanelen te bedienen maar heeft dus meer mogelijkheden. Door middel van een zogenaamde ‘swipe’ beweging kun je content overheven naar de TV. Het is zelfs mogelijk websites naar de TV te gooien en door te gaan met surfen op je smartphone. Andersom kun je TV zender en programma’s die op de aangesloten USB HDD opgenomen zijn naar je smartphone of tablet sturen. Je kunt zelfs de TV uitzetten en verder kijken op je tablet of smartphone.

De Viera Remote Pro applicatie is momenteel alleen geschikt voor de high-end VT50 en WT50 modellen voor 2012 en kan binnenkort gedownload worden voor een Android smartphone / tablet en een iPhone of iPad.

Bron: FlatpanelsHD

 • Delen:

Reacties

 1. Rob
  10 augustus, 2012 om 10:43

  Leuk zo’n app maardan zou het wel fijn zijn dat ie werkt.
  Op me samsung Galaxy s2 doet ie het af en toe op me Samsung tab2 wil ie maar niet werken

 2. Barry Mossel
  02 maart, 2012 om 11:12

  Goed dat ze hiermee komen. Alles met elkaar integreren. Ook goed om te zien dat sommige tv’s gaan aanbieden dat er gestreamed kan worden naar tablets en telefoons.

 3. Donstil
  27 februari, 2012 om 2:29

  Ja leuk hoor Panasonic maar kom eens met de prijzen van al dit moois.
  (vt50 prijzen)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.