Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic bundelt Star Wars 3D met Blu-ray systemen

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2012, 14:32 Categorie3D Blu-ray

Inmiddels is het eerste deel van de Star Wars 3D reeks in de bioscopen verschenen. Volgens George Lucas moet de toevoeging van 3D voor een extra indrukwekkende ervaring zorgen die zelfs de diegenen die de film al honderd keer gezien hebben van hun stoel blaast. Panasonic speelt hier goed op in met een deal met LucasFilm die Panasonic de rechten geeft de Star Wars 3D Blu-ray films te koppelen met haar 3D producten.

Volgens recente berichten zou de eerste Star Wars 3D film, Star Wars: Episode 1 – A Phantom Menace, deze lente al op 3D Blu-ray moeten verschijnen maar de kans is groot dat dit over de zomer heen getild wordt. Panasonic krijgt in ieder geval de primeur en mag de 3D Blu-ray discs koppelen aan 3D Blu-ray spelers en 3D home cinema systemen, exact zoals de fabrikant eerder met Avatar gedaan heeft. Deze keer is het alleen geen exclusieve deal waardoor je de Star Wars 3D films wel gewoon in de winkel kunt kopen. De kans is wel aanwezig dat de film pas op een later tijdstip in de winkel verschijnt.

LucasFilm heeft besloten elk jaar een Star Wars film uit te brengen, beginnend met dit jaar. Panasonic zal naar alle waarschijnlijkheid ook de volgende films koppelen met producten.

Bron: Techradar

  • Delen:

Reacties

  1. Thierry
    26 maart, 2012 om 0:39

    Allee lap na de rechten op avatar 3d nu weer op star wars 3d. En ik heb hem dan al niet kunnen zien in de bioscoop omdat ze hem al na 2 weken niet meer draaide. En dan staan ze stom dat mensen illegaal downloaden meer en meer terrecht vind ik!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.