Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

How It’s Made: Een live football wedstrijd in 3D

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2012, 13:24 Categorie3D uitzendingen

In Noord-Amerika draaide het de afgelopen dagen en weken vooral om één sport; American Football. Afgelopen zondag vond namelijk de wedstrijd der wedstrijden plaats in de vorm van de Superbowl. Natuurlijk pakken de Amerikanen hier groots uit op alle vlakken. Een miniconcert van Madonna tijdens de rust, vuurwerk en alles in 3D opgenomen en uitgezonden.

De Amerikaanse zender ESPN verzorgde de opnamen op en rondom het veld en voorzag de huiskamers van een indrukwekkende 3D ervaring. In onderstaande video ontmoeten we het productieteam. Ze laten zien wat er allemaal bij een live 3D sportuitzending komt kijken en vertellen hoe het publiek thuis heet gevoel krijgt bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Absoluut interessant om even voor te gaan zitten.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.