Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Exclusieve 3D brillen bij de film The Avengers

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2012, 13:37 Categorie3D Accessoires

Bioscopen moeten nog steeds hun best doen om genoeg mensen naar 3D voorstellingen te trekken, vooral door de premium prijs van een kaartje. In Amerika worden onder meer om deze reden 3D films steeds vaker voorzien van custom brillen die speciaal gemaakt zijn voor een bepaalde film. Zo krijgt de film The Avengers speciale brillen die je omtoveren tot superheld.

In The Avengers komen superhelden als Iron Man, Thor, Captain America en The Hulk voor de eerste keer samen in het gevecht tegen de schurken. Voor elke superheld is een speciale 3D bril ontwikkeld waardoor je nog dichterbij je favoriete superheld kunt staan. Op 4 mei gaat de film in de VS in premiere en worden de brillen voor 5 dollar per stuk in de bioscoop verkocht. Waarschijnlijk komen de exclusieve brillen niet naar bioscopen buiten de VS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.