Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Alle specificaties van de Panasonic LCD TV line-up 2012

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2012, 18:45 Categorie3D lcd

Nadat we eerder vandaag alle specificaties, features en formaten van de 2012 plasma TV series van Panasonic bevestigd kregen is het nu de beurt aan de LCD TV line-up. Tijdens de CES 2012 presenteerde Panasonic de WT50 en DT50 LCD TV’s met de actieve 3D techniek en de ET5 LCD TV met de passieve 3D techniek. Hier komt vandaag de ET50 LCD TV bij die gebruikmaakt van de actieve 3D techniek.

Zowel de ET50 en DT50 als de WT50 serie maken gebruik van de actieve 3D techniek, net als de complete plasma TV series. De WT50 is het topmodel met een elegant design en een dual-core processor voor multitasking. De ET5 serie is de eerste passieve 3D TV van Panasonic en beschikt onder meer over een zilveren frame, Edge Lit LED achtergrondverlichting, een 800Hz beeldtechniek en Panasonic’s Smart TV platform. De ET5 serie moet het doen zonder het elegante design en beschikt over een 300Hz beeldtechniek.

Bekijk alle specificaties en modellen van de WT50, DT50 en ET50 serie in dit artikel. Alle specificaties en modellen van de ET5 serie vind je in dit artikel.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.