Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video- en beeldimpressie Samsung ES8000 LCD TV en E8000 plasma TV

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 15:02 Categorie3D lcd

Samsung heeft tijdens de CES 2012 een groot aantal nieuwe LCD en plasma modellen voor 2012 aangekondigd, waaronder de ES8000 en E8000 topmodellen. De ES8000 3D LCD TV’s en de E8000 3D plasma TV’s komen onder meer met een nieuw design, Samsung’s Smart Interaction functie, een nieuwe touchpad afstandsbediening, Samsung’s Smart Evolution en de Smart Hub internet portal.

De ES8000 3D LCD TV beschikt over alle features die je tegenwoordig op een TV zoekt, inclusief een zeer strak en slank design. Samsung heeft het frame zo dun weten te maken deze nagenoeg onzichtbaar is. De E8000 plasma TV is iets minder slank, maar absoluut niet minder aantrekkelijk. De Smart Interaction techniek werkt middels een camera en microfoon die in de TV verwerkt zitten. Hiermee kun je diverse functies bedienen middels spraak en bewegingen. De Smart Evolution techniek zorgt ervoor dat je de TV middels een speciale upgrade kit elk jaar kunt voorzien van de nieuwste features, functies en technieken. Onderstaand vind je een korte videoimpressie van zowel de ES8000 LCD TV al de E8000 plasma TV.

Samsung ES8000 LCD TV

Samsung heeft de ES8000 LCD TV serie voorzien van Edge Lit LED achtergrondverlichting met daarbij de Micro Dimming Ultimate techniek. Dit moet zorgen voor extreem diepe zwartwaarden en een hoog contrast.

Samsung E8000 plasma TV

De E8000 plasma TV’s zijn voorzien van een verbeterde Real Black Pro Panel en Local Contrast Enhancer techniek om de zwartwaarden 10 procent dieper te krijgen dan de 2011 modellen. Een nieuw anti-reflectie panel moet zorgen voor een hoog contrast, zelfs in fel verlichte omstandigheden.

Samsung maakt voor beide modellen nog steeds gebruik van de actieve 3D techniek met de actieve 3D brillen. De brillen zijn voor 2012 wel vernieuwd en nog slanker en lichter geworden. De volledige lijst met features en specificaties van de Samsung ES8000 LCD TV, welke komt in een 46 inch, 50 inch, 55 inch, 60 inch en 65 inch formaat, vind je in dit artikel. Alle informatie over de E8000 plasma TV, welke komt in een 51 inch, 59 inch en 64 inch formaat, vind je in dit artikel.

Prijzen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.