Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video- en beeldimpressie Panasonic ST50 en UT50 serie 3D plasma TV’s

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2012, 14:22 Categorie3D tv's

Eerder deze week lanceerde Panasonic haar nieuwe 2012 TV line-up. In deze line-up is het overgrote deel voorzien van 3D weergave. Er zelfs maar één plasma model dat niet voorzien is van 3D. De twee topmodellen zijn de VT50 en GT50 series. Daaronder vinden we nog drie plasma series met 3D weergave; de ST50, UT50 en XT50 series. Panasonic belooft voor 2012 nog diepere zwartwaarden, betere anti-reflectie filters en meer Smart TV mogelijkheden.

De ST50 serie beschikt, in tegenstelling tot de VT50 en GT50 series, niet over de THX certificering en maakt gebruik van het Infinite Black Pro Panel voor diepere zwartwaarden. Verder beschikt de ST50 serie over 3D Real Sound techniek met 8 speakers. Deze techniek Deze moet zorgen voor een vele betere audioweergave, iets wat vaak een probleem is voor flatscreen TV’s. Onderstaand vind je een korte videoimpressie van de nieuwe ST50 en UT50 serie van Panasonic. De UT50 serie beschikt niet over het Black Pro Panel en ook niet over de 3D Real Sound techniek, maar heeft wel toegang tot Panasonic’s Viera Connect Smart TV platform.

In tegenstelling tot de 2011 modellen maken de 2012 modellen gebruik van (lichtere) 3D brillen die werken middels een Bluetooth verbinding. Deze brillen zijn dus ook niet compatibel met eerdere 3D TV’s. De ST50 serie wordt gelanceerd in een 50 inch, 55 inch, 60 inch en 65 inch model, terwijl de UT50 serie in plaats van het 65 inch model een 42 inch model krijgt. Bekijk de volledige lijst aan features van de ST50 en UT50 serie in dit artikel.

Prijzen  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.