Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sharp onthult LE945 vlaggenschip 3D LCD TV serie

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2012, 18:01 Categorie3D lcd

We hebben het er tijdens de CES 2012 al kort even over gehad, maar de nieuwe 9 Series van Sharp is het waard om dieper op in te gaan. De nieuwe serie is namelijk de vlaggenschip serie voor 2012 en maakt gebruik van een aantal elementen van het Elite X5 model, wat een van de beste LCD TV’s ter wereld is.

De 9 Serie beschikt onder meer over een zeer elegant design en Sharp’s meest geavanceerde TV technieken. Zo krijg je onder meer Full LED achtergrondverlichting met local dimming, 3D weergave met de actieve 3D techniek en actieve 3D brillen, Sharp’s verbeterde Quattron techniek in de vorm van het Quad Pixel Plus II panel, en een 240Hz beeldtechniek met scanning backlights voor een verbeterde weergave van snelle bewegingen.

Naast alle technieken voor een optimaal beeld heeft Sharp ook een gloednieuw Smart TV platform gelanceerd in de vorm van de SmartCentral Hub. Via deze portal krijg je toegang tot een grote hoeveelheid applicaties, Video on Demand diensten en kun je eenvoudig content delen binnen je thuisnetwerk middels DLNA.

De 9 serie komt in twee formaten; 60 inch (LC-60LE945) en 70 inch (LC-70LE945). Helaas komen de modellen voorlopig niet naar Nederland. Wel brengt Sharp vier andere grootformaat 3D LCD TV’s naar ons land.

Bron: FlatpanelsHD

  • Delen:

Reacties

  1. Ton Kuijper
    26 januari, 2012 om 19:13

    Dit is vast een mooi toestel, maar ik wacht nog steeds op de voorloper, de LE935, die een jaar geleden al geïntroduceerd is.
    Ik zou misschien ook wel de Elite 70X5 willen kopen. Maar hoewel die allang in de VS te koop is, bij ons nog steeds niet. Ik heb zelfs gehoord dat hij ook niet naar Europa komt, dat men met een ander type bezig is, de F7.

    Ton

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.