Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sharp lanceert 70 inch LC-70LE835E 3D LCD TV

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2012, 16:41 Categorie3D lcd

Sharp is een van de fabrikanten die tijdens de CES 2012 een groot aantal nieuwe TV’s presenteerde. De focus lag bij het merk vooral op grootformaat LCd TV’s. De eerste modellen van de 2012 line-up zijn inmiddels in Nederland verkrijgbaar want Sharp lanceert vandaag de LC-70LE835E 3D LCD TV met een schermformaat van maar liefst 70 inch.

De nieuwste telg van de AQUOS familie moet volgens Sharp zorgen voor een sensationele TV ervaring en dankzij de Quattron-technologie voor rijke kleuren en direct LED achtergrondverlichting voor diepe zwartwaarden en een hoog contrast. Natuurlijk beschikt de LE835 serie over 3D weergave middels de actieve 3D techniek en actieve 3D brillen. Door middel van de timeshift functie is het mogelijk TV programma’s op elk gewenst moment te stoppen, waardoor het missen van een spannende filmscène of doelpunt voorgoed verleden tijd is. Bovendien is de LC-70LE835E zeer energiezuinig, en dus voorzien van energielabel A+.

“Met de introductie van de LC-70LE835E onderstrepen we onze focus op grote schermen. Nadat we eind vorig jaar de LC-60LE635E succesvol hebben op de markt hebben gebracht, lanceren we in de eerste vier maanden van dit jaar nog een 70-inch en kondigen we zelfs een 80 inch LED TV aan.” aldus Philippe De Braekeleer, Director Consumer Electronics van Sharp Electronics Benelux.

Naast al bovenstaande functies en features beschikt de LC-70LE835E ook over het inmiddels bekende AQUOS NET+ platform waarmee je toegang krijgt tot meer dan 50 verschillende applicaties, waaronder YouTube en Uitzending Gemist. Tevens kan er direct vanaf de TV met behulp van de afstandsbediening op het internet worden gesurft. Door de LC-70LE835E aan te sluiten op het thuisnetwerk kunnen diverse video-, foto- en muziekbestanden draadloos afgespeeld worden.

De LC-70LE835E is per direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 3.999,00 euro. Naast dit model zal Sharp later dit jaar nog drie andere modellen met 3D weergave in Nederland lanceren.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.