Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung lanceert slanke 3D Blu-ray spelers, waaronder de BD-ES6000

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2012, 14:06 Categorie3D Blu-ray

Samsung komt in 2012 met een nieuwe lijn 3D Blu-ray spelers die beschikken over een slank design en verschillende Smart TV (slimme) functies. De nieuwe Blu-ray spelers zijn voorzien van Wifi en hebben een volledige webbrowser. Hierdoor kun je surfen op het web via je TV. Verder heb je direct toegang tot de Samsung Smart Hub met een grote bibliotheek aan games, Video on Demand diensten en entertainment.

In Samsung Apps kun je kiezen uit honderden applicaties voor je TV, variërend van Buienradar.nl en Facebook tot YouTube en de Video on Demand app Pathé Thuis. Daarnaast kun je met Samsung AllShare Play gegevens tussen diverse apparaten draadloos uitwisselen, zoals je camera, laptop, Galaxy Tab of smartphone. Met de innovatieve functie Disc2Digital zet je je filmcollectie om naar digitale content. Zo kun je je favoriete films makkelijk delen met andere apparaten die je thuis of onderweg gebruikt.

Samsung BD-ES6000

De Samsung 3D Blu-ray speler BD-ES6000 is één van de topmodellen voor 2012. De BD-ES6000 is een stijlvol vormgegeven 3D Blu-ray speler die iets groter is dan de disk zelf. De speler beschikt onder meer over ondersteuning voor HD audioformaten, ondersteuning voor bediening via smartphone of tablet, DLNA certificering en de Samsung Hub. De Samsung 3D Blu-ray speler BD-ES6000 is in het tweede kwartaal in zwart en wit in Nederland verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend.

Samsung BD-ES6500

De BD-ES6500 heeft een ‘normaal’ formaat en beschikt over nagenoeg dezelfde features en functies als de BD-ES6000. Verder beschikt de speler over twee HDMI inputs zodat je andere 3D apparatuur aan kunt sluiten en maar één kabel richting de TV hoeft te leggen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.