Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG vervroegt lancering 3D TV’s om markt in handen te krijgen

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2012, 12:50 Categorie3D lcd

LG heeft gisteren tijdens een persconferentie in Seoul, Korea haar 2012 3D TV line-up gelanceerd, wat een maand eerder is dan gepland. De TV’s zullen vanaf volgende week in de Koreaanse winkels verschijnen waarmee de fabrikant hoopt een voorsprong te krijgen op andere grote 3D TV fabrikanten als Samsung en Panasonic.

LG pakt ook dit jaar weer groots uit wat 3D betreft, met verschillende nieuwe plasma en LCD TVs, home cinema systemen en Blu-ray spelers. Het doel is om 25 procent meer 3D sets te verkopen dan vorig jaar en hiermee marktleider te worden in de wereldwijde 3D TV markt. Een van de manieren waarop LG dit wil bereiken is door zich te richten op opkomende markten als het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Verder blijft LG vasthouden aan haar eigen passieve Cinema 3D techniek. Volgens de fabrikant zal deze techniek het uiteindelijk van de actieve 3D techniek winnen.

De eerste TV die volgende week in de Koreaanse winkels zal verschijnen is de LM670S (LM6700). De Koreaanse prijzen liggen omgerekend op op 1.400 euro voor een 42 inch model en 2.750 euro voor een 55 inch model. Wanneer de modellen in Nederland verschijnen is nog niet bekend.

Bron: Whathifi

 • Delen:

Reacties

 1. J.J.van.Kleef
  12 januari, 2013 om 0:51

  LG vervroegt lancering 3D TV’s om markt in handen te krijgen dat mag wel ook dat is echt om te lachen ze lopen nog heel ver achter op Samsung als ik dat van te voren had geweten had er nooit en LG smart bij mij is huis gekomen.
  Een klein voorbeeld het Wi-Fi gedeelte iedere keer moet je sleutel invoeren dat onthoud het toestel niet de LG 47/LM640S helemaal gek word ja daar van.
  Je kan niet alles hebben voor het geld ik mag niet zeggen dat het geen mooi toestel is het beeld ook het 3D gedeelte is fantastische ,de afstands bediening AN-MR300.AEREMOTE LG heb ik aangekocht voor 58 euro de app op me telefoon is sneller jammer voor het geld.
  En dan de App’s zo slecht heb ik ze nog nooit meegemaakt ,zo kinder achtig gemaakt onvoorstelbaar allemaal engels talig leuk voor de kinderen die een spel willen spelen ..de App zijn niets waard op zo manier komen ze nooit Samsung voorbij heel slecht.
  En buiten dat het gemak geluid en beeld en vormgeving dat mag nogmaals gezegt worden perfect.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.