Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG komt met high-end PM9700 3D plasma TV

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2012, 16:19 Categorie3D tv's

LG heeft tijdens de CES 2012 haar nieuwe 3D LED TV series reeds gepresenteerd en daar komt nu de nieuwe vlaggenschip 3D plasma TV serie bij. De PM9700 serie moet de prestaties van de 2011 modellen overtreffen met een betere kleurweergave, 40 procent diepere zwartwaarden, een betere 3D weergave, en een zeer slank design.

Net als bij LCD TV’s worden de modellen steeds slanker. Inmiddels zijn we zover dat we nog maar een paar millimeter overhouden en het einde in zicht is. Plasma TV’s hebben nog een lagere weg te gaan maar LG heeft met de PM9700 de slankste plasma TV nu toe in handen. In tegenstelling tot de 3D LED TV series beschikken de plasma modellen niet over het zogenaamde Borderless design waarin het frame tot enkele millimeters beperkt wordt.

De nieuwe Super Black Panel technologie moet zorgen voor 40 procent diepere zwartwaarden dan bij de 2011 plasma TV’s van het merk en daarnaast moet de techniek ervoor zorgen dat het energieverbruik fors teruggebracht wordt. In tegenstelling tot alle LCD TV series van LG maakt de PM9700 serie gebruik van de actieve 3D techniek voor 3D weergave. Daarnaast krijg je toegang tot LG’s Smart TV platform en wordt de nieuwe Magic Remote meegeleverd voor spraakbesturing en bediening middels gebaren.

De LG PM9700 zal in het tweede kwartaal van 2012 op de markt verschijnen in een 50 inch en 60 inch formaat. Over de prijzen is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.