Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG brengt frame Cinema 3D Smart TV’s terug tot maar 1mm

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2012, 14:45 Categorie3D lcd

LG heeft veel nieuwe producten en technieken die tijdens de CES 2012 beurs in Las Vegas getoond zullen worden. Zo komt de fabrikant met een nieuwe serie 3D TV’s, een OLED TV en een Google TV. Daarnaast heeft LG vandaag aangekondigd met een nieuw design te komen voor haar Cinema 3D Smart TV’s. Met het Cinema Screen Design wordt het frame van de TV teruggebracht naar maar 1mm.

Net als Samsung eerder deze week aangaf wil LG de lijst (frame) van de TV nagenoeg wegwerken om zo de (3D) kijkervaring te optimaliseren. Volgens LG zorgt het verwijderen van fysieke obstructies ervoor dat de onderdompeling in 3D effecten flink toeneemt, vergelijkbaar met de filmervaring in de bioscoop. Daarbij lanceert LG ook nieuwe 3D brillen die 20 procent lichter zijn dan de brillen van 2011. Hierdoor moet de 3D kijkervaring nog comfortabeler worden. Voor de Dual Play functie, waarmee je met twee spelers ieder fullscreen kunt gamen, zijn speciale Dual Play brillen ontwikkeld.

Tijdens de CES 2012, welke komende week plaatsvindt in Las Vegas, zal LG haar nieuwste producten en technieken tonen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.