Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

BenQ lanceert projectoren met BlueCore en 3D weergave

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2012, 19:14 Categorie3D Projectors

Naast Acer komt ook BenQ met een reeks nieuwe projectoren die beschikken over de nieuwste technieken en 3D weergave. De LX60ST en LW61ST projectoren van BenQ beschikken over de nieuwe BlueCore technologie die de kwikhoudende lampen vervangt en de levensduur van de lamp zet op 20.000 uur. Daarnaast zijn de modellen voorzien van de actieve 3D techniek voor 3D weergave.

De projectoren beschikken over een helderheid van 2000 ANSI lumen en een contrastratio van 80.000:1. Daarnaast moet het energieverbruik flink verminderd zijn door gebruik van de SmartEco Advanced technologie. Qua aansluitingen krijg je onder meer HDMI, USB, ethernet, audio, microfoon, S-Video en D-Sub. Het verschil tussen beide modellen zit hem in de resolutie. De LX60ST heeft een resolutie van 1024 bij 768pixels, terwijl de LW61ST een resolutie heeft van 1.280 bij 800 pixels.

Wanneer de modellen in Nederland verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.