Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

10 miljoen views voor Sony’s 3D Experience kanaal

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2012, 16:00 Categorie3D lcd

Sony laat vandaag weten dat er de laatste zes maanden wereldwijd meer dan 10 miljoen 3D items bekeken zijn via de 3D Experience applicatie voor de 3D Smart TV’s van de fabrikant. De 3D Experience app kan gratis gedownload worden op onder meer Sony’s Bravia 3D TV’s, 3D Blu-ray spelers en 3D home cinema systemen en biedt toegang tot een kleine bibliotheek aan gratis 3D content.

Momenteel zijn er zo’n 50 verschillende 3D video’s via het kanaal te bekijken in 58 verschillende landen. De komende maanden wil Sony het aanbod uitbreiden naar minimaal 100 video’s. De content bestaat onder meer uit 3D muziekvideo’s, korte films, sportvideo’s, PS3 games en documentaires. Om de content te bekijken moet je TV of Blu-ray systeem verbonden zijn met het internet en toegang hebben tot het Internet TV platform.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.