Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony houdt de aandacht voor de PlayStation 3D monitor vast

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2011, 16:53 Categorie3D lcd

Wanneer de Playstation 3D monitor van Sony daadwerkelijk op de Nederlandse markt zal verschijnen blijft een raadsel maar tot die tijd weet Sony de aandacht goed vast te houden met weer een mooie video die de belangrijkste features en functies van het apparaat toont. In de VS en Azië is de monitor al een tijdje te koop, hoewel de voorraden minimaal zijn en de monitor dan ook op veel plekken uitverkocht is.

Eind november kwam het bericht dan ook naar buiten dat we in Europa tot begin 2012 moeten wachten voordat we naar de winkel kunnen. In Nederland variëren de verwachte leverdata bij webwinkels van begin februari tot eind maart dus een exacte datum kunnen we nog niet geven. Overigens gaat Amazon Duitsland er nog steeds vanuit dat de monitor op 16 december te koop is dus mocht je niet kunnen wachten kun je het altijd via deze weg proberen. Wil je de Playstation 3D monitor in Nederland halen kunnen we de pijn alleen verzachten met onderstaande video.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.