Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips lanceert nieuw bril-vrij 3D display

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2011, 17:08 Categorie3D lcd

Philips heeft eerder al pogingen gedaan bril-vrije 3D displays in de markt te zetten en daar komt vandaag een nieuwe poging bij. De 42 inch BDL4251VS is in samenwerking met het Dimenco ontwikkeld en is vooral bestemd voor zakelijk gebruik. Volgens Philips moet het model de aandacht van mensen weten te grijpen met de scherpste en meest levendige 3D beelden in de markt.

Middels de lenticulaire technologie heeft Philips het voor elkaar gekregen 3D beelden te kunnen weergeven vanuit 28 verschillende kijkposities. Vanuit deze posities moet het mogelijk zijn om om objecten heen te kijken, afhankelijk van waar je staat in relatie tot het display zelf. Daarnaast belooft Philips de wijdste 3D kijkhoek in de markt. Het display kan zowel 2D als 3D beelden weergeven en beschikt over een 1080p Full HD resolutie. Verder beschikt het model over verschillende aansluitingsmogelijkheden voor mediaspelers en PC’s.

Philips zal BDL4251VS voor beperkte tijd ook aanbieden in een bundel met een 3D mediaspeler, 3D demo clips en een kortingsvoucher voor het omzetten van 2D materiaal in 3D. De Easy 3D Bundle zal verkocht worden onder de naam BDL4251VS/90.

In Nederland is het display reeds te bestellen bij onder meer Takeitnow en CentralPoint voor een prijs die tussen de 5.000 en 6.000 euro ligt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.