Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nintendo 3DS update met 3D video opnamen nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2011, 13:06 Categorie3D Gaming

Vanaf vandaag kunnen bezitters van een Nintendo 3DS een update installeren die het onder meer mogelijk moet maken 3D video opnamen te maken. Naast deze functie brengt Nintendo een aantal andere verbeteringen en features als nieuwe StreetPass-uitdagingen en het eenvoudig delen van content tussen meerdere 3DS systemen. Middels de update hoopt Nintendo de 3DS verkopen te stimuleren.

De 3D video opnamefunctie maakt het mogelijk 3D video’s te maken die maximaal 10 minuten duren. Daarnaast is het mogelijk zogenaamde time-lapse video’s, waarbij er elke paar seconden een beeld opgenomen wordt, en stop-motion video’s, waarbij er een aantal stilstaande beelden achter elkaar gezet worden, te maken. Nintendo 3DS bezitters kunnen voortaan heel makkelijk content verplaatsen tussen verschillende Nintendo 3DS systemen. Dit geldt voor software die in de Nintendo eShop is aangeschaft, het tegoed voor de Nintendo eShop en opgeslagen gegevens, inclusief foto’s, muziek en audio. De Nintendo eShop krijgt ook een upgrade. Gebruikers krijgen de optie om demoversies te spelen van sommige Nintendo 3DS spellen, zodat spelers een spel voor aanschaf kunnen uitproberen. Er is ook een optie om gegevens te downloaden terwijl het systeem in de slaapstand staat.

In het instellingen menu van de 3DS kun je de optie systeemupdate vinden. Wanneer je hier op klikt zal de update automatisch gedownload en geïnstalleerd worden, mits je verbonden bent met een Wifi-netwerk.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.