Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG onthult nieuwe 3D brillen voor 2012 Cinema 3D TV’s

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2011, 19:30 Categorie3D Accessoires

LG heeft haar nieuwste serie 3D brillen onthuld die in 2012 samen zullen gaan met de Cinema 3D TV’s van het merk, waarvan we een aantal high-end modellen al kort gezien hebben. Zoals verwacht zijn de nieuwe brillen weer een stuk lichter dan de 2011 modellen en is het design aangepast. Verder introduceert LG ook nieuwe clip-on glazen, ontworpen door Alain Mikli, die op een normale bril gedragen kunnen worden.

Het model dan je hieronder aan de rechter zijde ziet (F310) zal standaard met de Cinema 3D TV’s van LG verkocht worden. Deze bril weegt 13.5 gram, wat 20 procent minder is dan de 2010 brillen. Het middelste model (F360) is ontworpen door Alain Mikli en kan ook gebruikt worden als zonnebril. Het linker model is de clip-on bril (F320) en kan over een normale bril gedragen worden. Dit model weegt maar 5.5 gram. Daarnaast worden er meerdere kleurvariaties gelanceerd.

Alle brillen zijn alleen geschikt voor de passieve 3D techniek en daardoor niet te gebruiken met actieve 3D TV’s. Wel kunnen de brillen gebruikt worden in de bioscoop. Tijdens de CES 2012, begin januari, worden de brillen samen met de nieuwe Cinema 3D TV’s getoond. Overigens heeft LG eerder deze week de eerste betaalbare 55 inch OLED TV voor consumenten aangekondigd welke ook tijdens de CES te zien zal zijn.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.