Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG lanceert 84 inch 3D Quad HD ‘Ultra Definition’ TV tijdens CES

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2011, 12:47 Categorie3D lcd

Eerder deze week kondigde LG haar eerste 55 inch OLED TV aan en nieuwe 3D brillen, vandaag komt hier een nieuw hoogstandje bij. LG zal tijdens de CES 2012 namelijk een 84 inch 3D Quad HD TV lanceren. De TV beschikt over een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en heeft van LG de naam Ultra Definition meegekregen wat het voor de consument niet geheel makkelijker maakt. De TV beschikt namelijk niet over een Ultra HD resolutie.

Ultra HD is een resolutie die nog vier keer hoger ligt dan de Quad HD (of 4K) resolutie waarover de TV beschikt. Sharp heeft al een dergelijk model gepresenteerd. De Quad HD resolutie van de LG TV is overigens viermaal zo groot als Full HD. Combineer dit met een passieve 3D weergave, een volgens LG zeer dunne omlijsting, alle mogelijk Smart TV functies, en een 84 inch display en je hebt meteen de ultieme TV voor je thuisbioscoop. Naast een hoge kwaliteit beeld moet de TV ook beschikken over een hoogwaardige audioweergave.

De ‘Ultra Definition’ 3D TV van LG wordt tijdens de CES 2012 volgende maand gepresenteerd.

 • Delen:

Reacties

 1. Justintime
  09 januari, 2012 om 7:56

  Erg gaaf scherm inderdaad….
  Vraag me alleen af hoever je er vanaf moet zitten om de halve 3D resolutie niet meer ziet…. 12 meter?!?! haha

 2. Joeri
  30 december, 2011 om 16:56

  Pfff.. kan iemand me ff heel snel een bakje aangeven voor het kwijl.??

  Wat een gelikt scherm zeg.. WAAUUUWWW!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.