Harman Kardon lanceert BDT30 3D Blu-ray speler

20 december 2011 1 Minuut 4 Reacties
Harman-Kardon-BDT30

Harman Kardon is niet een van de snelste met het toevoegen van de nieuwste technieken, ook niet wanneer het op 3D aankomt. Afgelopen zomer introduceerde het merk haar eerste 3D receivers en onlangs is ook de eerste 3D Blu-ray spelers van het merk gelanceerd. De BDT30 3D Blu-ray speler is wel meteen compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een high-end home cinema systeem.

De Harman Kardon BDT30 ondersteunt vrijwel alle soorten Blu-ray discs, DVD’s en CD’s, en daarnaast is het mogelijk bestanden vanaf USB media weer te geven. Ook krijg je volledige ondersteuning voor HD audioformaten als DTS-HD Master audio en Dolby TrueHD. Video’s die in standaard resolutie worden afgespeeld kunnen opgeschaald worden naar een 720p of 1080p resolutie. Verder beschikt de speler over een HDMI 1.4a uitgang, een digitale audio uitgang, analoge stereo outputs, een ethernetaansluiting voor de BD-Live functie, en een USB poort.

De Harman Kardon BDT30 is inmiddels te koop voor een adviesprijs van 399,00 euro. Daarnaast is het ook mogelijk de BDT30 in een combinatie met receiver en luidsprekers te kopen. Bijvoorbeeld; de BDT30, AVR156 en HKTS9BQ (HD Show 9 MKII).

Reacties (4)