Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Harman Kardon lanceert BDT30 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2011, 18:17 Categorie3D Blu-ray

Harman Kardon is niet een van de snelste met het toevoegen van de nieuwste technieken, ook niet wanneer het op 3D aankomt. Afgelopen zomer introduceerde het merk haar eerste 3D receivers en onlangs is ook de eerste 3D Blu-ray spelers van het merk gelanceerd. De BDT30 3D Blu-ray speler is wel meteen compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een high-end home cinema systeem.

De Harman Kardon BDT30 ondersteunt vrijwel alle soorten Blu-ray discs, DVD’s en CD’s, en daarnaast is het mogelijk bestanden vanaf USB media weer te geven. Ook krijg je volledige ondersteuning voor HD audioformaten als DTS-HD Master audio en Dolby TrueHD. Video’s die in standaard resolutie worden afgespeeld kunnen opgeschaald worden naar een 720p of 1080p resolutie. Verder beschikt de speler over een HDMI 1.4a uitgang, een digitale audio uitgang, analoge stereo outputs, een ethernetaansluiting voor de BD-Live functie, en een USB poort.

De Harman Kardon BDT30 is inmiddels te koop voor een adviesprijs van 399,00 euro. Daarnaast is het ook mogelijk de BDT30 in een combinatie met receiver en luidsprekers te kopen. Bijvoorbeeld; de BDT30, AVR156 en HKTS9BQ (HD Show 9 MKII).

 • Delen:

Reacties

 1. Erwin Verwijlen
  12 november, 2012 om 12:45

  dat is ook de reden voor een externe 3d speler, alvast dank voor je reactie, dus het zou gewoon mogelijk moeten zijn dit op elkaar en werkend aan te sluiten?

  • Martijn Chel
   12 november, 2012 om 18:04

   Ja, dat zou moeten werken.

 2. Erwin Verwijlen
  12 november, 2012 om 10:47

  goeiendag, ik ben in het bezit van de HK BDS300 Home cinema ser 2.1 kan ik hier de bdt30 op aansluiten/combineren ivm de 3d? mvg Erwin

  • Martijn Chel
   12 november, 2012 om 12:06

   Volgens mij beschikt de BDS300 niet over 3D ondersteuning, dus moet je voor het beeld een HDMI kabel richting de TV leggen. Audio gaat dan via een digitale audiokabel richting de BDS300.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.