Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eurosport in 3D bekijken op de Nintendo 3DS

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2011, 19:56 Categorie3D Gaming

Vanaf vandaag is het mogelijk 3D content van sportzender Eurosport te bekijken op de draagbare gameconsole van Nintendo, de 3DS. De fabrikant is een samenwerking met Eurosport aangegaan om de beschikbare content voor de 3DS een boost te geven. De video’s kunnen bekeken worden wanneer je de speciale Eurosport applicatie uit de eShop van Nintendo download.

Deze applicatie is gratis te downloaden en biedt vervolgens toegang tot 3D video’s van Eurosport op het SpotPass netwerk van Nintendo. Elke week worden er nieuwe 3D video’s aan de bibliotheek toegevoegd, elk met een duur van twee tot drie minuten. De fragmenten komen uit het welbekende WATTS programma onderdeel van Eurosport. In dit onderdeel wordt een ongebruikelijke kijk op sport gegeven, met een mix van spannende sportmomenten en grappige fragmenten van over de hele wereld.

“We streven altijd naar leuke en spannende nieuwe content voor onze fans, en dat is precies waar deze samenwerking met Eurosport voor staat. We kijken uit naar de wekelijkse lancering van de WATTS-video’s, naast de vele andere 3D-content die onze diverse partners uitbrengen voor Nintendo Video,” aldus Nintendo.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.