Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Advertorial: Samsung Smart TV Challenge

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2011, 20:48 Categorie3D video

Wie wil er nou geen Smart TV winnen? Iedereen natuurlijk en daarom stond afgelopen zaterdag 3 december het Amsterdamse Rembrandtplein helemaal vol met mensen die graag met een 40 inch Samsung TV naar wilden gaan. Samsung organiseerde aldaar de allereerste interactieve outdoor quiz van Nederland waar honderden mensen aan deelnamen. Allen met als doel een Smart TV te winnen.

Presentator Peter van der Vorst leidde de quiz waarin deelnemers op het plein het tegen elkaar opnamen. Op een groot scherm kon de quiz gevolgd worden waarna vragen via de mobiele telefoon beantwoord moesten worden. Helaas konden er maar zes gelukkige winnaars met een Smart TV naar huis gaan. Bekijk onderstaande video met een registratie van de Samsung Smart TV Challenge.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.