Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony PlayStation 3D monitor vertraagd tot maart 2012

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2011, 13:15 Categorie3D Gaming

We hebben er al vaak over geschreven en een dezer dagen zouden we er ook daadwerkelijk voor naar de winkel kunnen; de Sony PlayStation 3D monitor. Helaas is vandaag het nieuws opgedoken dat de monitor in Europa vertraagd is tot begin 2012 door problemen met de voorraden. In de VS is de 3D monitor eerder deze maand gelanceerd maar ook daar waarschuwen winkeliers nu voor lange levertijden.

Helaas kunnen we in Europa dus geen Playstation 3D monitor onder de kerstboom verwachten. Sony heeft nog niet laten weten wanneer de monitor wel leverbaar zal zijn in Europa maar de verwachting is dat het bedrijf dit begin 2012 bekendmaakt. Winkels in Nederland, waaronder MonitorStore.nl, hebben de datum op eind maart 2012 gezet. Ook de exacte oorzaak van de vertraging is niet bekend maar het zou goed kunnen dat Sony verrast is door de grote vraag naar de monitor. Daarnaast heeft het bedrijf nog steeds last van productievertragingen door recente overstromingen in Azië.

De 24 inch Sony Playstation 3D monitor is vooral gericht op 3D gamers en had deze week in de Nederlandse winkels moeten verschijnen voor een prijs van 499,00 euro, inclusief twee 3D brillen. Ook wordt de monitor in combinatie met een Playstation 3 console geleverd voor een prijs van 699,00 euro.

Bron: Slashgear  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.