Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony lanceert 3D Experience kanaal voor Internet TV platform

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2011, 16:58 Categorie3D lcd

In juli van dit jaar lanceerde Sony haar 3D Experience kanaal voor met Internet TV uitgeruste apparaten al in andere landen en vanaf heden is de dienst ook beschikbaar in Nederland. Bezitters van een Sony 3D TV, 3D-Blu-ray speler of 3D home cinema systeem krijgen met middels dit kanaal gratis toegang tot een vijftigtal 3D video’s, waaronder wedstrijden van Wimbledon en het WK voetbal van 2010.

Het 3D Experience kanaal biedt momenteel alleen nog Engelstalige content  in categorieën als sport, film, games, muziek, foto’s. Denk hierbij aan filmtrailers, muziekvideo’s, promotiefilms, tutorials van 3D producten. Sony biedt ook exclusief materiaal van verschillende sportevenementen waar het bedrijf sponsor van is. Zo krijg je toegang tot 3D video’s van het Wimbledon tennistoernooi en het FIFA WK voetbal 2010. Momenteel zijn er vijftig 3D video’s beschikbaar maar Sony geeft aan dit aantal snel uit te breiden. Om de 3D content te bekijken is vanzelfsprekend een 3D TV nodig en daarbij een snelle internetverbinding.

Naast het 3D Experience kanaal heeft Sony nog een aantal nieuwe content diensten aan haar Internet TV platform toegevoegd, waaronder regionale zenders en MUBI. Een compleet overzicht van alle updates vind je in dit artikel.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.