Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony 3D monitor in combinatie met PS3 console en twee 3D brillen

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2011, 17:35 Categorie3D Gaming

Een dezer dagen moet de nieuwe 3D monitor van Sony, speciaal ontworpen voor de PlayStation 3 gamers onder ons, in de winkels verschijnen. De prijs voor de 3D monitor inclusief twee 3D brillen zal 499,00 euro zijn maar daarnaast kun je de monitor ook kopen in combinatie met een PlayStation 3 gameconsole. De prijs hiervan zal op 699,00 euro liggen. Hierbij krijg je ook twee 3D brillen.

De Sony 3D monitor heeft een display van 24 inch en en kan zowel 2D als 3D content weergeven. Het model is speciaal ontworpen voor het spelen van games middels de Playstation 3 maar kan daarnaast ook gebruikt worden als stand-alone 3D TV. De monitor maakt gebruik van de actieve 3D techniek en wordt dan ook geleverd met twee actieve 3D brillen die via USB op te laden zijn. Verder beschikt de monitor over een SimulView technologie waarmee je een two-player game kunt spelen waarbij beide spelers, mits ze de 3D bril dragen, hun eigen gameplay fullscreen kunnen zien. Je krijgt twee HDMI 1.4 ingangen voor het aansluiten van een andere 3D apparaat, een contrast ratio van 5000:1 en een responstijd van 4ms.

De leverdatum van de Sony 3D monitor staat bij de meeste winkels ergens volgende week dus het zal niet lang meer duren voordat je naar de winkel kunt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.