Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nieuwe TV zender High TV 3D gratis via de Astra satelliet

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2011, 15:09 Categorie3D uitzendingen

Wie digitale TV zenders via de satelliet kijkt kan al genieten van een aantal (gratis) 3D TV kanalen en daar is er sinds vandaag weer een bij gekomen. High TV 3D is een zender die een gevarieerde mix aan native (originele) 3D content toont, van reizen en comedy tot film en cultuur. Het eerste jaar moet de nieuwe 3D TV zender meer dan 400 uur aan nieuwe 3D programma’s bieden.

De komende jaren moet dit aantal worden uitgebreid naar meer dan 500 uur aan 3D content per jaar. High TV 3D kan bekeken worden via de ASTRA-satelliet op de 23.5° Oost positie (11.778 MHz, verticaal). De zender blijft voorlopig ongecodeerd waardoor je de 3D programma’s gratis kunt bekijken. Via de Astra satelliet zijn al een tijdje meerdere 3D zenders te zien waaronder Brava 3D, Penthouse 3D en het gratis ASTRA 3Dkanaal.

Volgens SES Astra worden er steeds meer 3D Tv kanalen gelanceerd, wat toont dat de interesse in 3D groot is. De toevoeging van High TV 3D is dan ook weer een stap in de richting van algemene acceptatie van 3D.

Bron: SES Astra

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.