Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

HP Wireless TV Connect box belooft Full HD 3D streaming

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2011, 17:42 Categorie3D lcd

Wanneer je Full HD 3D content op je computer hebt staan is het vaak lastig om het zonder vertragingen of haperingen naar je HDTV te krijgen, als je het daar al krijgt. HP zegt de ultieme oplossing te hebben in de vorm van de Wireless TV Connect. Deze box werkt middels de WHDI techniek en kan draadloos 1080p 2D en 3D content naar je televisie streamen.

Wanneer via HDMI aangesloten op je TV moeten beelden volgens HP zonder vertraging of haperingen weergegeven worden. Daarnaast moet het systeem eenvoudig te gebruiken zijn. Een mooie extra feature is het zogenaamde application mirroring. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld je browser op je TV weer te geven en comfortabel vanaf de bank over het internet te surfen. Helaas hangt er wel een prijskaartje van 179,99 dollar aan. De Wireless TV Connect moet vanaf december in de VS te koop zijn. Of en wanneer de box naar Nederland komt is niet bekend.

Passieve 3D monitor

Naast de Wireless TV Connect heeft HP ook een nieuwe PC monitor gelanceerd die gebruik maakt van de passieve 3D techniek. De 2311gt monitor is beschikt over een 23 inch Full HD display met de FPR (passieve) 3D techniek. Daarnaast is het mogelijk met de meegeleverde Cyberlink PowerDVD software 2D materiaal naar 3D om te zetten. De monitor zal binnenkort in de VS te koop zijn voor 299 dollar.

Bron: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.