Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

B&O lanceert BeoVision 7-40 3D TV met ingebouwde 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2011, 15:55 Categorie3D lcd

Naast de 55 inch BeoVision 7-55 lanceert Bang & Olufsen nu ook een 40 inch BeoVision model met 3D weergave en een ingebouwde 3D Blu-ray speler. De BeoVision 7-40 is, zoals we gewend zijn van B&O, qua uiterlijk weer erg elegant en vooruitstrevend maar daar houdt het niet bij op. Het model is volgens de fabrikant ook uitgerust met de nieuwste technieken en features voor een optimale kijkervaring.

Zo beschikt de BeoVision 7-40 over diverse technieken voor een vloeiende en hoogwaardige beeldweergave, Egde Lit LED verlichting aan de twee zijden van het display, de actieve 3D techniek voor het beste 3D effect, en een geavanceerde digital surround sound module. De meest opvallende feature is toch de geïntegreerde 3D Blu-ray speler. Er zijn maar weinig fabrikanten die deze alles-in-één oplossing bieden. B&O zegt net zoveel aandacht besteed te hebben aan de 2D weergave aangezien dit nog steeds het meest gebruikt wordt door de consument.

Over de prijs en beschikbaarheid van de BeoVision 7-40 is nog niks bekend, al kunnen we qua prijs wel raden dat di buiten het gemiddelde budget zal vallen.

Bron: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.