Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony PlayStation 3D monitor vanaf 13 november te koop

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2011, 21:21 Categorie3D lcd

Speciaal voor de PlayStation fans onder ons heeft Sony afgelopen zomer de Playstation 3D monitor gepresenteerd. Met deze monitor is het mogelijk 3D content te bekijken of een two-player game te spelen waarbij ieder een fullscreen gameplay voorgeschoteld krijgt. Sony heeft op haar Amerikaanse blog laten weten dat de monitor vanaf 13 november te koop zal zijn voor 499,00 euro.

De LCD monitor beschikt onder meer over LED achtergrondverlichting, de actieve 3D techniek met twee actieve 3D brillen, een refresh rate van 240Hz, twee HDMI 1.4a aansluitingen, een geïntegreerde subwoofer, stereo analoge aansluitingen en een aansluiting voor een koptelefoon. Het model kan 3D beelden en 2D beelden in Full HD resolutie weergeven. Voor de prijs van 499,00 euro krijg je er wel een gratis HDMI kabel bij.

Toch is het niet alleen maar een Playstation monitor. Met een afmeting van 24 inch, een LCD paneel met LED achtergrondverlichting, en Full HD 3D weergave is dit model ook een volwaardige 2D en 3D TV voor in de wat kleinere huiskamers of slaapkamers.

Op het blog van Sony vind je alle specificaties van de 3D monitor en beantwoordt Sony veelgestelde vragen. Verder heeft de fabrikant ook een mooie lijst met 3D games samengesteld die compatibel zijn met de 3D monitor.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.