Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic 3D Blu-ray spelers krijgen Viera Connect update

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2011, 13:01 Categorie3D Blu-ray

Vorige maand meldden we dat de Panasonic 2011 Smart TV’s eindelijk de update ontvingen om toegang te krijgen tot Panasonic’s Viera Connect platform. De 2011 TV’s hadden dit platform al, maar de Blu-ray spelers voorzag Panasonic nog van het oudere Viera Cast platform. Daar komt nu verandering aangezien er een update met Viera Connect toegang voor alle 3D Blu-ray spelers uitgerold wordt.

De firmware update is voor de DMP-BDT110, DMP-BDT210 en DMP-BDT310 3D Blu-ray spelers en vervangt de Viera Cast portal met de Viera Connect portal plus de Viera Market waar je applicaties uit kunt downloaden. Viera Connect is Panasonic’s nieuwste Smart TV platform waar ook ontwikkelaars applicaties voor kunnen schrijven, welke via de Viera Market te koop zijn. Panasonic wil de komende maanden en jaren flink investeren in het platform om nog meer applicaties en mogelijkheden te bieden. Volgens Panasonic moet de TV het middelpunt van je dagelijkse leven worden.

Je kunt de firmware versie 1.42 update automatisch laten installeren via de speler. Dit zou de speler bij het opstarten moeten aangegeven. Mocht dit niet het geval zijn kun je ook handmatig in het instellingen menu laten checken voor updates. Wanneer ook hier niks verschijnt en het firmware versienummer van je speler is lager dan 1.42 kun je terecht op deze pagina. Hier moet je de update op een CD branden en de instructies volgen.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.