Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Meer 3D content voor de Nintendo 3DS

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2011, 15:47 Categorie3D Gaming

Dat de Nintendo 3DS niet echt wil slagen is inmiddels wel duidelijk, vooral wat de 3D functie betreft. Toch geeft Nintendo de moed niet op en komt er, naast de toevoeging van de 3D opnamefunctie, meer 3D content beschikbaar zodat gebruikers ook 3D video’s kunnen bekijken op hun gameconsole. Samen met Red Bull Media House biedt Nintendo vanaf vandaag een serie unieke video’s aan van extreme sporten en zogenaamde street sports.

Of dit de redding gaat zijn voor de 3DS valt te betwijfelen maar het is wel weer een leuke toevoeging aan de 3D mogelijkheden. De video’s moeten de komende maanden gelanceerd worden en bieden onder meer hoogtepunten uit de Red Bull Rampage mountainbike kampioenschappen, de Red Bull BC One US-finale, de US Surfing Open 2010, motorcross tijdens de Red Bull Dirt Pipe 2010, kajakken tijdens Red Bull Northern Exposure 2011 en hoogtepunten van de Red Bull Streif-Abfahrt.

De samenwerking met Red Bull Media House is onderdeel van een serie samenwerkingen die als doel hebben nieuwe 3D- ontent te verzorgen voor Nintendo 3DS bezitters in Europa. Nintendo Video maakt gebruik van de SpotPass technologie die Nintendo 3DS bezitters content laat ontvangen terwijl ze onderweg zijn. De Nintendo 3DS kan verbinding maken met openbare hotspots of draadloze internet verbindingen thuis, zelfs als de slaapstand van het systeem is geactiveerd. Eenmaal verbonden, kan de Nintendo 3DS automatisch diverse content ontvangen, zoals 3D video’s voor Nintendo Video, berichten, extra content voor spellen en systeemupdates.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.