Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG 42PW450 en 50PW450 3D TV’s voor een budget prijs

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2011, 19:17 Categorie3D tv's

Ben je voorstander van de plasma techniek en zou je graag een 3D TV willen maar heb je het geld er niet voor? Dan zijn de budget 3D plasma modellen van LG een goede oplossing. Het enige punt waar je echt op in moet leveren is Full HD weergave. Beide modellen zijn namelijk uitgerust met een HD-Ready resolutie van 1.024 bij 768 pixels. Mocht dit geen probleem voor je zijn dan hoef je niet veel uit te geven voor een goede TV met 3D weergave.

In onze review kwamen we ook tot de conclusie dat de PW450 serie van LG helemaal geen slechte keuze is, mits je HD-Ready weergave op de koop toeneemt. Voor mensen die overstappen van een beeldbuis TV naar een flatscreen TV,een grotere TV willen, toezijn aan een hogere resolutie dan SD en 3D weergave een aantrekkelijke feature vinden is dit mooi product om mee te beginnen. Ook kan ik me voorstellen dat deze modellen een leuke optie zijn voor de slaapkamer of een hobbykamer.

De PW450 serie 3D TV’s beschikt onder meer over actieve 3D weergave met actieve 3D brillen, automatische omzetting (indien gewenst) van 2D materiaal naar 3D, drie HDMI aansluitingen, twee USB poorten, en een strak en modern design. Meer informatie over de PW450 3D plasma TV serie vind je in onze review.

Aanbieding

Bijkomend voordeel is dat zowel de 42PW450 als de 50PW450 dit weekend in de aanbieding zijn bij PlasmaDiscounter. Voor het 42 inch model (zwart) betaal je nog maar 389,00 euro en voor het 50 inch model (zwart) betaal je 539,00 euro. De aanbieding is geldig tot maandag ochtend 12.00. Bekijk de aanbieding hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.