Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Xbox 360 krijgt binnen enkele dagen 3D update

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2011, 0:15 Categorie3D Gaming

Tot op de dag van vandaag is de PlayStation 3 de enige gaming console die om kan gaan met 3D films en 3D games, maar daar komt binnenkort verandering in. Vandaag is aangekondigd, overigens nog steeds niet door Microsoft zelf, dat de Xbox 360 binnen enkele dagen een update zal krijgen waardoor het weergeven van 3D materiaal mogelijk gemaakt zal worden.

Eigenlijk is het niet helemaal iets nieuws, want verschillende games konden via de Xbox 360 al in 3D afgespeeld worden. Het grote verschil zit hem in het feit dat het met de nieuwe update mogelijk is beelden ook in daadwerkelijke HD resolutie weer te geven voor elk oog. Hierdoor is de kwaliteit beter dan voor de update en vergelijkbaar met die van de Playstation 3. Ook zorgt de update ervoor dat de Xbox voldoet aan de eisen van de HDMI 1.4 specificaties, benodigd voor 3D weergave certificering.

Naast een betere kwaliteit brengt de update meer instellingsmogelijkheden voor 3D weergave. Binnenkort moeten er meerdere games met 3D weergave gelanceerd worden waaronder Gears of War 3, Batman Arkham City en Halo CE: Anniversary.

Om de 3D update te kunnen gebruiken moet je Xbox wel aangesloten zijn op een 3D TV via een HDMI kabel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.