Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony: “3D maakt gamen makkelijker”

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2011, 20:37 Categorie3D Gaming

 Wie naar Sony luistert zal al zijn of haar vrienden verslaan en de high scores verbreken. Volgens Sony kunnen 3D games er namelijk voor zorgen dat je betere scores behaalt. Dit gaf Mick Hocking, senior group director van Sony Computer Entertainment’s Worldwide Studios 3D team aan in een interview met de Wall Street Journal. Stereoscopisch (3D) gamen zou je reacties en reactiesnelheid verbeteren.

Volgens de beste man kun je beter reageren op iets wanneer je iets duidelijker kunt zien en natuurlijker kunt begrijpen, of het nu snelheid, afstand of schaal is. Mensen die games in 3D spelen kunnen deze elementen beter interpreteren en halen dus hogere scores. Volgens Hocking zijn niet alleen in 3D geproduceerde games hier geschikt voor. Ook 2D naar 3D geconverteerde games kunnen, mits geconverteerd volgens de standaarden en met voldoende aandacht en hoogwaardige technieken, je scores flink verbeteren.

Diegenen die hoofdpijn hebben na het kijken van 3D content moeten volgens Hocking de schuld geven aan slechte hardware (installatie) en software creatie, niet 3D in zijn geheel. Natuurlijk is Sony druk bezig 3D te promoten, vooral middels 3D games, dus een uitspraak als deze kun je verwachten. Maar toch ben ik benieuwd: Wie heeft er al eens games in 3D gespeeld? En zorgt het daadwerkelijk voor hogere scores?

Bron: 3DRadar

  • Delen:

Reacties

  1. h bos
    04 oktober, 2011 om 23:50

    het is inderdaad waar dat gamen in 3D de score verhoogt , dit is ook mijn ervaring tijdens het spelen van first person shooters . het ruimtelijke inzicht is sterk verbeterd , de ervaring word intenser en persoonlijker , ik zal nooit meer 2D spellen kopen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.