Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung voegt YouTube 3D video applicatie toe aan Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2011, 13:25 Categorie3D lcd

Als je een 3D TV hebt dan weet je vast dat er nog steeds niet veel 3D content te vinden is. Samsung heeft al geprobeerd de pijn wat te verzachten met de Explore 3D applicatie maar de nieuwe YouTube 3D video applicatie moet je een reusachtige bibliotheek aan 3D content bieden, rechtstreeks op je Samsung Smart TV. Tijdens de IFA 2011 beurs heeft Samsung aangekondigd dat deze update binnenkort uitgerold wordt.

Met deze update wordt het mogelijk via de ‘YouTube on TV App’ alle 3D video’s die op YouTube te vinden zijn te bekijken, in 3D natuurlijk. De 3D bibliotheek van YouTube, bestaande uit content van zowel mensen als jij en ik als professionele filmmakers, is een bibliotheek die alleen maar zal blijven groeien en waar je dagelijks nieuwe content op kunt vinden. Is dit voor jou een reden dan nu toch een 3D TV aan te schaffen?

Met de vernieuwde, intuïtieve gebruikersinterface – die is geoptimaliseerd voor devices met grote displays en Smart TV’s –  kunnen mensen makkelijker browsen, content bekijken, bewaren en beoordelen. De service bevat een gepersonaliseerd profiel voor aanbevelingen op basis van persoonlijke interesses en gekozen zoektermen van gebruikers. De nieuwe YouTube on TV app voor de Samsung Smart TV’s, Samsung Blu-ray spelers en Home Cinema Sets komt dit najaar uit.

Naast de Smart TV update heeft Samsung ook aangekondigd te komen met een 60 inch variant van haar D8000 3D LED TV en alles in het werk te stellen om meer applicaties te ontwikkelen voor haar Smart TV platform.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.