Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Optoma lanceert HD33 Full HD 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2011, 13:14 Categorie3D Projectors

We hebben het vorige maand kort al even gehad over de in de VS scherp geprijsde Optoma HD33 3D projector, maar nu heeft de fabrikant de projector ook in Nederland gelanceerd. 3D projectoren kosten over het algemeen heel wat meer dan een 3D TV, maar daar krijg je dan ook een display voor waarmee je de gehele muur kunt bedekken. De HD33 moet dit nu bieden voor een prijs van 1.499,00 euro.

Net wij al vaker aangegeven hebben is ook Optoma van mening dat de beste 3D ervaring plaatsvindt bij een groot display. Op deze manier wordt je daadwerkelijk ondergedompeld in het 3d beeld en verdwijnen de randen van de TV buiten je gezichtsveld. Met de HD33 kun je eenvoudig een beelddiagonaal van 2 meter creëren in Full HD 3D resolutie. Een 3D Blu-ray speler of een gameconsole is direct via een van de twee HDMI 1.4a aansluitingen te verbinden met de projector waarna met één druk op de knop een Full HD 3D film of game gestart kan worden.

De HD33 beschikt over de PureMotion4 en PureDepth technieken voor een optimale weergave van het beeld met maximale weergave van detail. De 3D brillen werken met radiofrequenties en zijn ontworpen om 3D beeld nog verder te optimaliseren door helderheid en contrast te verhogen. De projector beschikt over een lichtopbrengst van 1800 ANSI Lumens, gecombineerd met een hoog 500:1 ANSI Contrast ratio/10000:1 Dynamic Contrast ratio.

De Optoma HD33 zal deze maand nog op de markt verschijnen voor een prijs van 1.499,00 euro.



  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.