Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Optoma introduceert de ThemeScene HD83 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2011, 18:47 Categorie3D Projectors

Gezien de hoeveelheid 3D projector nieuws wat we de afgelopen dagen te verwerken hebben gekregen zouden we onze naam bijna gaan veranderen. Tot dat moment daar is kunnen we in ieder geval zien dat de 3D hype inmiddels ook bij de projectoren losgebarsten is. Het ene na het andere merk presenteert nieuwe modellen en nu is de (wederom) de beurt aan Optoma. De fabrikant introduceert de nieuwe ThemeScene HD83 3D projector.

Volgens Optoma moet deze projector de beste 3D home cinema ervaring geven die er momenteel te vinden is. Zo beschikt de projector over een hoog contrast ratio van 50.000:1, Full HD 3D weergave, en een helderheid van 1600 ANSI Lumens. Net als met de HD33 is het ook met de HD83 mogelijk om Full HD 1080p beeld in volledig 3D te creëren door de projector rechtstreeks met een HDMI kabel aan te sluiten op een bron als een Blu-Ray speler of gaming console zonder dat daar nog extra kastjes of andere apparatuur voor nodig is.

De  HD83 is volgens Optoma het beste van de klas als het gaat om kleur verzadiging wat essentieel is voor het echt accuraat en betrouwbaar weergeven van films. Optoma is dan ook zo overtuigd van de kwaliteit dat er garantie wordt gegeven op het behoud van beeld kwaliteit en kleur voor minimaal 5 jaar. De HD83 kan in iedere willekeurig home cinema systeem worden geplaatst, mede omdat er geen speciaal scherm vereist is. Wat de 3D techniek betreft maakt de projector gebruik van actieve 3D brillen.

De HD83 is vanaf 12 september 2011 beschibaar en krijgt een adviesprijs van: 2.499,00 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.