Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Loewe voegt 3D weergave toe aan Connect en Art series

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2011, 14:34 Categorie3D lcd

Na de lancering van de Individual Compose 3D TV heeft Loewe de smaak te pakken. Zowel de Connect als de Art TV series worden namelijk uitgerust met 3D weergave. Volgens Loewe maakt het niet uit of je nu naar een 2D of 3D beeld kijkt, het is altijd van hoge kwaliteit. Alle nieuwe 3D modellen krijgen daarnaast ook de mogelijkheid om 2D materiaal om te zetten in 3D.

De 3D modellen maken gebruik van de actieve 3D techniek en de actieve shutter brillen. Daarnaast beschikken de TV’s, net als de ‘oudere’ 2D modellen over het Loewe Connect platform. Hiermee kun je surfen op het internet, media streamen binnen je thuisnetwerk, internet radiostations beluisteren en films en muziek downloaden via verschillende online diensten. Via de USB poort kan een externe harddisk of een draagbare mediaspeler aangesloten worden en middels de CI+ module kun je eenvoudig digitale TV bekijken.

De Loewe Art serie is gefocust op een uniek design en hoogwaardige beeld- en audiokwaliteit. Zo beschikken de modellen over LED achtergrondverlichting, een 200Hz beeldtechniek en geïntegreerde luidsprekers. Loewe MediaText functie biedt toegang tot een nieuwe vorm van teletekst, gebaseerd op de HbbTV technologie. De Art serie is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten: edel Zwart Hoogglans, technisch Chroom Zilver of het warme Mokka.

Alle actuele Loewe 3D TV’s met geïntegreerde hardeschijfrecorder DR+ kunnen TV programma’s opnemen en pauzeren. Met DR+ Streaming kan, onder de voorwaarde dat de contentaanbieder dit toestaat, zowel 2D- als 3D content worden opgenomen en verder worden gestreamd naar een andere 3D compatibele Loewe TV. De tweede televisie hoeft daarvoor niet te beschikken over een geïntegreerde harde schijf.

De nieuwe 3D modellen zijn de Loewe Connect 40 3D, Loewe Art 40 3D en Loewe Art 46 3D. Daarnaast maakt Loewe 3D ook mogelijk op kleinere TV’s met de introductie van de Loewe Connect 32 3D. Loewe heeft eerder al haar nieuwe BluTechVision 3D Blu-ray speler gelanceerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.