Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Haier lanceert M500 serie passieve 3D TV’s

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2011, 14:15 Categorie3D lcd

We hebben de afgelopen week van Haier al wat mooie prototypes mogen aanschouwen, maar heeft in alle stilte ook twee nieuwe 3D TV”s gelanceerd. De twee modellen in de M500 serie beschikken over de passieve 3D technologie, waar onder andere ook LG en Philips gebruik van  maken, LED achtergrondverlichting, een 200Hz beeldtechniek en moeten in oktober verkrijgbaar zijn.

De LET46M500 en LET42M500 beschikken verder over een Full HD display, een contrast van 800.000:1, 2D naar 3D conversie en zijn ongeveer 3cm dik. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende Smart TV functies als het streamen van materiaal binnen je thuisnetwerk via een DLNA verbinding, het downloaden van applicaties en bekijken van films en series via Video-on-Demand diensten. Ook kunnen programma’s direct op een harddisk opgenomen worden, aangesloten op de USB poort. Een tweede USB poort kan media van een USB stick of mediaspeler weergeven.

De modellen zijn voorzien van drie HDMI aansluitingen aan de achterzijde en één HDMI aansluiting aan de zijkant. Vanaf oktober is de M500 3D TV serie te koop voor een prijs vanaf 999 euro voor het 42 inch model.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.