Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

De Sony Personal 3D Viewer: Is dit de 3D gadget van het jaar?

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2011, 17:43 Categorie3D Gaming

Een 3D TV kennen we ondertussen wel, maar Sony heeft afgelopen maand een nieuw 3D product op de markt gebracht dat best wel eens de 3D gadget van het jaar (en volgend jaar zou kunnen worden). De HMZ-T1 Personal 3D Viewer dompelt je daadwerkelijk onder in de wereld van 3D, maar je bent er wel in je eentje aanwezig. Zet de headset op en het is volgens Sony alsof je naar twee 750 inch 3D schermen kijkt.

Nou is het natuurlijk heel wat anders dan een 3D TV. Zo kijk je niet met de hele familie naar een film, heb je continue een grote headset op je hoofd en is het minder gezellig wanneer je het op de bank naast je vriendin doet. Maar voor veel situaties is het de ideale oplossing met een optimaler 3D beeld dan we van een 3D TV kennen. Het beeld wat je te zien krijgt is vele malen groter dan een TV en wordt niet omgeven door een frame. Hierdoor is de 3D beleving sterker. Daarnaast krijg je een ingebouwd surround systeem dat 5.1 surround sound moet nabootsen.

De Personal 3D Viewer is waarschijnlijk vooral gericht op de 3D gamers onder ons, maar een filmpje op zijn tijd kan natuurlijk geen kwaad. De HMZ-T1 Personal 3D Viewer moet eind november in de Nederlandse schappen liggen voor een adviesprijs van 800 euro. Wordt dit volgens jou dé 3D gadget van het jaar? En ga jij er een aanschaffen? • Delen:

Reacties

 1. Gabriel
  23 november, 2011 om 18:58

  Ik ben wel aardig overtuigt en heb besloten er toch maar eentje aan te schaffen. Hoop dat hij snel uitkomt.

 2. John
  01 oktober, 2011 om 8:09

  Ik hoop ook dat ze er TrackIR in verwerken dat zou vet zijn! XD

 3. Joeri
  30 september, 2011 om 8:09

  Ik wil het eerst een keer testen. Mocht het dan echt zo’n geweldige impact hebben!

  Dan wil ik er zeker weten één hebben!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.