Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Panasonic PT-AT5000E 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2011, 12:48 Categorie3D Projectors

Vorige week heeft Panasonic haar eerste 3D projector en de eerste LCD 3D projector ter wereld gepresenteerd welke de beste 3D kwaliteit tot nu toe moet bieden. AVForums.tv ging even langs bij de Panasonic Hollywood Laboratories te Los Angeles om meer over het product te weten te komen.

De PT-AT5000E wordt in september op de markt verwacht en maakt gebruik van de actieve 3D techniek die we ook kennen van de Panasonic 3D plasma TV’s. Deze modellen hadden al weinig last van crosstalk, maar volgens Panasonic en de experts in de video zorgt de projector voor nog minder onaangename crosstalk effecten. Panasonic heeft voor de ontwikkeling van dit model samengewerkt met de filmexperts uit Hollywood. De prijs van de projector is inmiddels ook bekend en het is niet weinig. Voor 3.199,00 euro mag je de PT-AT5000E thuis hebben staan.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.