Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony PlayStation 3D monitor verschijnt deze herfst voor 499 euro

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2011, 13:57 Categorie3D lcd

In juni presenteerde Sony tijdens de E3 beurs haar PlayStation 3D monitor en deze week maakte het merk tijdens de Gamescom in Keulen bekend dat deze monitor in de herfst naar Europa zal komen. Het 24 inch LCD display zal te koop zijn voor een prijs van 499 euro en wordt geleverd met twee active shutter 3D brillen. Een extra 3D bril kost 69 euro.

Naast het spelen van 3D games en bekijken van 3D films kan de monitor ook gebruikt worden voor het full-screen spelen van games met twee personen. Wanneer de 3D brillen gebruikt worden krijgt elke speler een volledig scherm te zien van zijn of haar gameplay. Verder beschikt de 3D monitor onder meer over Edge Lit LED achtergrondverlichting en twee HDMI aansluitingen. Er wordt één HDMI kabel en een 3D game meegeleverd. Volgens Sony is de monitor ideaal voor het spelen van games en is de crosstalk nauwelijks aanwezig.

Overigens wordt het spel MotorStorm, welke je in bovenstaande afbeelding ziet, niet meegeleverd in Europa. In plaats hiervan krijgen de Europeanen de tweede 3D bril gratis.

Video PlayStation 3D TV

Bron: Nu.nl  • Delen:

Reacties

  1. N
    22 augustus, 2011 om 13:30

    Dat is hetzelfde als de Philips Two Player Full Screen Gaming functie, die je aan diverse 3D TVs van philips kan toevoegen:

    http://www.philips.nl/c/televisie/19568/cat/nl/#/difference/gaming

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.