Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony helpt je met de keuze van de juiste TV (video)

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2011, 16:28 Categorie3D lcd

De keuze voor de juiste TV is lastig, zeker wanneer het op de ideale afmetingen voor jouw huiskamer aankomt. Panasonic heeft daar met de Setup Simulator eerder een oplossing voor gelanceerd, maar ook Sony komt nu met de oplossing om jouw Sony TV in het ideale formaat uit te kiezen. Met de Sony ‘TV Size Guide’ kun je eenvoudig Sony flatscreen TV’s in je huiskamer plaatsen.

Vaak is het lastig in te schatten of een 42 inch TV wel op je kast past en of een 50 inch TV niet te opvallend is aan de muur. De Sony TV Guide biedt met een paar simpele stappen een manier om de TV voor aankoop al in je huiskamer te plaatsen. Het enige wat je moet doen is via deze link een marker downloaden en uitprinten. Deze plak je op de muur of waar je de toekomstige TV ook wilt hebben en van het geheel maak je een foto. Deze foto moet je uploaden via de Sony TV Guide en de rest spreekt voor zich. Vervolgens kun je kiezen uit een 26, 32, 37, 40, 46, 55 en 60 inch TV welke dan in de foto van jouw huiskamer geplaatst wordt.

Video: Sony augmented reality

Mocht je de keuze qua afmetingen gemaakt hebben, bekijk dan onze artikelen over de 10 vragen die je jezelf moet stellen voordat je een TV koopt en de dingen die belangrijk zijn wanneer je een TV koopt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.