Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG focust zich tijdens IFA 2011 op plasma

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2011, 16:35 Categorie3D tv's

De afgelopen maanden heeft LG zich vooral sterk proberen te maken voor de passieve 3D techniek die geïntegreerd is in de Cinema 3D LCD/LED TV series van het merk. Deze techniek zou de toekomst van 3D zijn door een comfortabelere kijkervaring en goedkope 3D brillen. Tijdens de IFA 2011 beurs in Berlijn zal LG de focus verleggen naar haar plasma TV’s waar we tot nu toe nog maar weinig over gehoord hebben.

LG heeft tegenover Techradar aangegeven haar plasma TV’s in nieuwe en spannende richtingen te willen gaan duwen en dit tijdens de IFA beurs begin september te onthullen. LG is nog steeds groot voorstander van de plasma techniek en wil met de nieuwe plasma series laten zien dat beeldkwaliteit naar nieuwe hoogten gebracht kan worden. “Tijdens IFA 2011 grijpen we de kans om de Europese consument de ware potentie van plasma te laten zien”, aldus LG. De verbeteringen moeten vooral merkbaar zijn in hoe kijkers naar de TV kijken en de interactiviteit tussen de TV en kijker.

Wat we exact kunnen verwachten blijft vooralsnog gissen, maar we kunnen er vanuit gaan dat 3D niet zal ontbreken. Wel is de kans klein dat LG haar cinema 3D techniek in haar plasma TV’s integreert aangezien plasma beter geschikt is voor de actieve 3D techniek. De IFA 2011 beurs zal op 1 september van start gaan. Hou 3DTVMagazine in de gaten voor het laatste IFA nieuws.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.