Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG en YouTube nemen 3D concert op met LG Optimus Speed

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2011, 14:20 Categorie3D Films

LG heeft samen met YouTube en de alternatieve rockband Jane’s Addiction de handen ineen geslagen voor het uitzenden van het eerste user-generated 3D concert ter wereld. Het concert van Jane’s Addiction werd op 26 juli 2011 live op YouTube uitgezonden en is vanaf vandaag te zien in 3D op YouTube

In Terminal 5, in de New Yorkse wijk Hell’s Kitchen, kwamen op 26 juli zo’n 1.500 muziekliefhebbers samen voor dit evenement. Meer dan 100 door LG en Jane’s Addiction geselecteerde aanwezigen kregen de kans als eersten deel te nemen aan het samenwerkingsproject. De fans namen met een LG Optimus 3D Speed Smartphone 3D video’s van het concert op, waarmee een documentaire van 60 minuten wordt samengesteld over ’s werelds eerste door gebruikers gegenereerde 3D concert.

De LG Optimus 3D Speed is sinds begin juli verkrijgbaar in Nederland voor een consumentenadviesprijs van 549 euro.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.