Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Bose Lifestyle systemen krijgen 3D update

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2011, 16:05 Categorie3D Sets

Bose is een merk dat qua kwaliteit voorop loopt, maar qua nieuwe technieken nogal eens op zich laat wachten. Toch komt de fabrikant van high-end audio en video systemen nu met een 3D update voor de Lifestyle V-Class, T-Class en Lifestyle 235 home cinema systemen waarmee 3D weergave, of eigenlijk het doorsturen van 3D materiaal, mogelijk gemaakt wordt.

Helaas betekent de update niet dat je 3D Blu-ray films kunt afspelen; daar heb je nog steeds een 3D Blu-ray speler voor nodig. Maar, wanneer je een 3D TV en een 3D bron, in de vorm van een Blu-ray speler, digitale TV decoder of gameconsole, aansluit kun je eenvoudig al het materiaal in 3D en via het Lifestyle systeem bekijken. Bekijk de website van Bose voor meer informatie over het installeren van de update. Wanneer je het Lifestyle systeem aansluit op een 3D TV en een geschikte 3D bron, worden beelden automatisch weergegeven in 3D.

Nu is het alleen nog wachten op een volwaardig 3D home cinema systeem van Bose, maar het merk kennende zal dit minimaal nog wel een jaar duren.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.