Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

EA noemt 3D gaming een flop

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2011, 14:51 Categorie3D Gaming

3D gaming heeft volgens EA zijn langste tijd gehad en kan eerder een flop genoemd worden. De ontwikkelaar van games vindt de acceptatie van 3D gaming minimaal en ziet dan ook geen toekomst meer in de techniek. Het bedrijf zegt te bestaan om te reageren op wat consumenten willen, niet om de markt te sturen.

De reden voor de magere acceptatie van 3D games is volgens EA niet het gebruik van een 3D bril of de misselijkheid/hoofdpijn die 3D kan bezorgen. Ontwikkelaars moeten hard werken om aan speciale standaarden te voldoen voor 3D games, en uitgevers moeten de game op de markt zetten als is speciaals. Maar een klein gedeelte van de gaming populatie zou hiervan kunnen profiteren. EA wil zich nu vooral gaan gerichten op mobiele games, Facebook games en de gewone online markten. Dit neemt overigens niet weg dat EA nog 3D games zal lanceren. Speel jij wel eens een 3D game?

Bron: TGDaily

  • Delen:

Reacties

  1. Panaloco
    31 juli, 2011 om 17:55

    Ik heb voor m’n Playstation 3 het spel “Gran Turismo 5”. Ik speel ‘m bijna altijd met de 3D functie aan. Dit is 1 van de zeeer, zeeeer weinige spellen met een 3D ondersteuning die naar m’n mening heel mooi is om het op 3D te spelen. Jammer dat de 3D spellen maar nooit doorbreken en dat ze op voorhand als ‘flop’ worden bestempeld aan de hand van zo’n kleine 3D handheldje.. het effect is namelijk echt niet te vergelijken met een spel van PS3 op een 55″ scherm. Daarnaast is de keuze gewoon veel te weinig om er wat van kunnen zeggen. Er is niet voor elke genre een 3D, dus kan je het ook niet goed beoordelen of het een flop is. Ik zeg: laat ze eerst 100 goede 3D spellen uitbrengen (op elke genre een paar). Dan pas vind ik dat je kan zeggen of iets flopt! Daarnaast hebben helaas de meeste huishoudens ook (nog?) geen 3D TV, dus is het niet meer dan logisch dat zo’n spel niet veel wordt verkocht. Allemaal aspecten.

    ..jammer, ik zie juist uit naar meer spellen op 3D! Zelf ben ik een RPG fan, maar koop zelfs een race spel om alleen het spelen op 3D te kunnen ervaren. Dit bedoel ik dus..!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.