Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3.5 miljoen 3D Blu-ray films verkocht in eerste jaar, helft was gebundeld met hardware

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2011, 20:09 Categorie3D Blu-ray

Gaat het nou goed of slecht met de 3D TV markt? Als we puur kijken naar het aantal ‘verkochte’ 3D Blu-ray films dan moeten we concluderen dat het helemaal zo slecht nog niet gaan, in de VS dan. Maar, jammer genoeg was de helft van deze films gebundeld met een 3D Blu-ray speler of 3D TV. Dan ziet het er toch een stuk minder positief uit.

IHS Screen Digest heeft een onderzoek utgevoerd waaruit blijkt dat er van juni 2010 tot juni 2011 zo’n 3.5 miljoen 3D Blu-ray discs verkocht zijn. 1.75 miljoen stuks zijn dus los verkocht. Voor een land als de VS is dit aantal natuurlijk niet heel indrukwekkend. Toch moet de toevoer van 3D content nog goed opgang komen. Er zijn momenteel minder dan 100 3D titels te vinden op Blu-ray, maar er worden er dit jaar een groot aantal verwacht.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.